Restaurant 't Zusje Noordwijk

Maak kennis met ’t Zusje in Noordwijk-Binnen! Dit restaurant is nieuw in Noordwijk, maar niet in Nederland. Het concept is een overweldigend succes en wat in Noord-Brabant begon, is inmiddels door het hele land een bekend gegeven.

Wat is ’t Zusje Noordwijk?

Waar ’t Zusje voor staat? Avondvullend bourgondisch genieten… Dat betekent dat je gezellig de hele avond kunt blijven zitten, zonder dat je op de klok hoeft te kijken. Je kunt voor een vast bedrag onbeperkt tapas eten. En die tapas kun je heel ruim nemen: er worden allerlei kleine gerechtjes geserveerd; van de Franse tot de Mexicaanse en van de Oud-Hollandse tot de Oosterse keuken. Drankjes zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Hoe werkt het?

Bij ’t Zusje in Noordwijk kun je dus onbeperkt eten bestellen. Maar hoe weet je nu wat je al gekozen hebt en wat nog niet? Dat wordt simpel opgelost. De placemat is tegelijkertijd ook de menukaart. Je kunt aanvinken wat je al besteld hebt. Elke ronde gebruik je één bestelstrookje. Op dat strookje mag iedere gast twee gerechtjes per keer aanvinken. Natuurlijk wordt dit ook nog allemaal uitgelegd door de gastheer of gastvrouw!

Tapasrestaurant Noordwijk met huiselijke sfeer

Hoewel ’t Zusje gevestigd is in een groots, monumentaal pand, is de sfeer er vooral huiselijk. De eigenaren, Seema Chandra en Goran Grbic, maken graag tijd voor een praatje. Het personeel is betrokken en heeft altijd een glimlach voor je over. Niet alleen volwassenen zullen genieten in dit restaurant. Voor kinderen is er een aangepaste menukaart, dus ook zij kunnen volop meedoen!

’t Zusje Noordwijk reserveren

Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel of er nog een last-minute tafeltje te boeken valt. Op maandag en dinsdag is er vaak nog wel een plaatsje. Of bel ’t Zusje op om een specifieke datum te reserveren. Het is bijvoorbeeld een prachtige locatie om een verjaardag of jubileum te vieren. Natuurlijk kun je dan ook rekenen op een extra feestelijk onthaal!

Openingstijden en adres

’t Zusje in Noordwijk is dagelijks geopend van 17.30 – 22.30 uur.

Parkeren kan in de garage naast ’t Zusje, uitrijden is ook na sluitingstijd van de garage nog mogelijk. Je kunt je parkeerkosten voordelig afrekenen bij ’t Zusje: een avondje parkeren kost je dan € 3,00.

Adres:

Raadhuisstraat 5
2201 MA Noordwijk